JJI B.V.
Let IT work for you

Over ons

 

De oprichter van JJI B.V. is Patrick Geerts.

Patrick is al vanaf 1983 werkzaam in de I(C)T. In 1983 begonnen als programmeur en in 1997 gestart met een eigen automatiseringsbedrijf.
Binnen zijn eigen bedrijf heeft hij zowel de rol van technisch directeur als van commercieel directeur bekleed.

Als één van de grondleggers van het pakket Prodplan
(één van de eerste MRP/ERP systemen in Nederland) en van het pakket TeamUren-plan (planning en tijdregistratie) heeft hij ervaring in en met meerdere marktsegmenten, dit maakt hem een waardevolle gesprekspartner binnen o.a. productiebedrijven, horecabedrijven en zorginstellingen.

Tevens is hij betrokken geweest bij de onderwijs advies raad van het Graafschap College in Doetinchem, omdat hij van mening is dat opleiding en praktijk goed op elkaar aan moeten sluiten. Er zijn verschillende stukken van hem gepubliceerd in automatiseringsbladen en boeken en TeamUren-plan is in 2008/2009 meerdere malen uitgeroepen tot meest innovatieve product voor die tijd.

De passie van Patrick zit hem niet in het verkopen van producten, maar in het meedenken en ondersteunen van bedrijven om er voor te zorgen dat er een passende automatisering komt. Door de jarenlange ervaring is hij een uiterst waardevolle gesprekspartner gebleken. 

Meer informatie? Klik hier om de Linkedin pagina van Patrick op te vragen.